Ontdek wat Sea of Thieves in 2022 voor je in petto heeft

sea of thieves

Gamers met een voorliefde voor het piratenleven die bovendien niet snel zeeziek zijn, die zullen zich met Sea of Thieves absoluut amuseren. Ook voor 2022 mogen de fans weer heel wat content verwachten.

Na een actievol 2021 voor Sea of Thieves, belooft 2022 net zo spannend te worden voor de fans van de game. Daarom belooft het team ook in 2022 nieuwe uitdagingen.

Om hun intenties voor Sea of ​​Thieves in 2022 te onthullen, heeft het team een speciale video gemaakt waarin Creative Director Mike Chapman, samen met andere leden van de Rare studio, uitlegt wat de volgende stappen zullen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)