Halo Infinite zou een battle royale-modus krijgen

Halo Infinite Multiplayer

Nu Battlefield en Vanguard wat op hun gat liggen, en Warzone ook klappen krijgt, is het misschien het moment voor anderen om hun kans te grijpen. Waarom niet Halo Infinite? In het Cyber Showdown-event zat de spelmodus Attrition, en daar zat een klein snuifje battle royale in.

In Attrition had je een bepaald aantal respawns en als die op waren dan was het overleven geblazen. Je verstoppen had geen zin want er kwam een rode cirkel de arena in die de spelers naar mekaar pushte.

Dus het is best logisch en ook mogelijk dat Halo Infinite een battle royale-modus krijgt. De multiplayer doet het uitstekend, zowel op technisch vlak als gameplay gewijs, de studio luistert en houdt rekening met de feedback van de fans, dus het ijzer smeden wanneer het heet is zou ik zeggen.

Maar die modus, als die er zou komen, zou wel ontwikkeld worden door een externe studio als we de geruchten mogen geloven.

Volgens Windows Central werkt Certain Affinity aan een nieuwe spelmodus voor Halo Infinite, wat mogelijk de Battle Royale-modus zou kunnen zijn die enkele dataminers wisten te achterhalen voor de lancering van de game.

Gezien 343 Industries momenteel druk bezig is met Halo Infinites aankomende content en de beloofde features zoals co-op en Forge modi, is het best te verstaan dat ze deze modus uitbesteden aan een externe partij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)