fbpx

Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith-uitbreiding story trailer

BioWare en Lucasfilm Games hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld voor Star Wars: The Old Republic. Deze gunt ons een blik op het Star Wars-verhaal van de Legacy of the Sith-uitbreiding.

In deze uitbreiding kunnen spelers eigenhandig de mysteries onthullen achter het ultieme plan van de rebellerende Sith, Darth Malgus, die al een gevaar voor het universum vormde toen hij 10 jaar geleden in de iconische MMORPG werd geïntroduceerd.

De release van Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith op 15 februari borduurt voort op het tienjarig-jubileum van de geliefde MMORPG, dat gedurende heel 2022 wordt gevierd met de introductie van talloze nieuwe content, evenementen, updates en nog veel meer.

Naast het uitgebreide volgende hoofdstuk in de spannende verhaallijn van Star Wars: The Old Republic, wordt de langverwachte Combat Styles-feature toegevoegd, waarmee spelers onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kiezen en dit combineren met skills van andere gerelateerde tech- of force-klassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d