For Honor krijgt piratenheld en gratis weekend

For Honor Year 5 Season 4 titelupdate 2.0 is nu live en introduceert een nieuwe speelbare held in de game: The Pirate. Ze behoren tot de eerste Outlanders en zijn te herkennen aan hun kenmerkende machete en pistool. 

De nieuwe held is nu verkrijgbaar als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status. Daarnaast ontgrendelen spelers The Pirate vanaf 10 februari voor 15.000 Staal.

Tevens is For Honor tot 31 januari gratis te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Spelers krijgen volledige toegang tot de Standard Edition van For Honor; die de verhaalmodus, alle multiplayermodi, 30 helden en 30 mappen bevat.

Ook verschijnt For Honor Year 6: Lost Horizon op 17 maart. Year 6 biedt een extra jaar aan gratis content verdeelt over vier seizoenen, evenals verder verbeteringen aan de gameplayervaring. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)