Coole launch trailer voor Circuit Superstars

Er is Gran Turismo 7 dat er zit aan te komen, GRID Legends en Forza Horizon, en vanaf vandaag komt daar het amusante top-down racing game Circuit Superstars bij op PlayStation 4, pc en Xbox One. En die game ziet er niet slecht uit in de launch trailer.

Racefans kunnen cross-playen met hun vrienden op pc (via Steam) of Xbox en hebben toegang tot 12 voertuigen die klaarstaan om het op een van de 19 verschillende circuits op 13 levendige locaties tegen elkaar op te nemen.

Er is een racestijl voor iedereen, met meerdere motorsportdisciplines vertegenwoordigd in de game, waaronder Rallycross, Open Wheel Single-Seaters, Trucks, GT-races en nog veel meer gratis content in de toekomst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)