Valves Steam Deck lanceert op 25 februari

Hoe zou het met Valves Steam Deck zitten? Wel, heel goed! Valve laat namelijk weten dat hun nieuwsts speeltje vanaf 25 februari beschikbaar is.

Valve heeft bevestigd dat zij die een Steam Deck hebben voorbesteld op 25 februari een bevestiging per e-mail zullen ontvangen.

Daarna hebben ze 72 uur de tijd om de handheld te kopen. Doen ze dat niet, dan gaat die naar de volgende persoon in de wachtrij.

De Steam Decks zullen vanaf 28 februari worden verzonden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)