Naughty Dog sluit een nieuwe Uncharted-game niet uit

UnchartedLegacyOfThieves

Ik kijk alvast uit naar morgen. Dan kan ik aan de slag met de remaster van Uncharted 4: A Thief’s End en kan ik het avontuur van Chloe en Nadine herbeleven in 60 of zelfs 120 fps. Maar stiekem hoop ik op een volledig nieuwe Uncharted-game en misschien komt die er wel… ooit.

In een interview met GamesRadar gaven creative director, Shaun Escayg, en game director, Kurt Margenau, aan dat ze bij Naughty Dog openstaan voor de mogelijkheid om nieuwe Uncharted-games te maken.

Ik denk dat we met zekerheid kunnen zeggen dat we nooit nooit kunnen zeggen’, aldus Margenau. ‘Het is een franchise waar we van houden en het is een wereld waar we meer van willen zien’.

Onlangs gaf co-president van Naughty Dog, Neil Druckmann, op de presentatie van Sony tijdens CES 2022 nog aan dat er bij Naughty Dog aan meerdere projecten gewerkt wordt en dat ze staan te popelen om dit met de fans te delen. Gaan ze ons verrassen met een nieuwe Uncharted-game?

Kevin mocht al iets eerder aan de slag met Uncharted: Legacy of Thieves Collection. In zijn uitgebreide review kan je lezen wat hij ervan vond.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.