PlayStation Plus games voor februari 2022 aangekondigd

In de laatste week van een maand is het steeds tijd voor de aankondiging van de nieuwe gratis PlayStation Plus games. De afgelopen maanden werden de games steeds op voorhand gelekt, maar deze keer is dit om de één of andere reden niet gebeurd. Daarom is het nu voor iedereen een verrassing en mogen we zeker niet zeuren om de line-up van de maand februari 2022.

Zoals we ondertussen gewend zijn krijgen we wederom drie gratis games aangeboden. Voor PlayStation 5 kunnen we vanaf dinsdag 1 februari aan de slag als ontwerper van een pretpark en rollercoasters in Planet Coaster: Console Edition.

Voor PlayStation 4 is er gedacht aan mensen die graag wat fikse klappen uitdelen, want zij kunnen zich uitleven met EA Sports UFC 4. Wie in volle verwachting is van Tiny Tina’s Wonderlands -dat uitkomt op 25 maart 2022- is er goed nieuws. Je krijgt namelijk de kans om de standalone game van Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep te spelen.

Wie de PlayStation games van januari nog niet heeft gedownload heeft nog tijd tot en met maandag. Deep Rock Galactic, DiRT 5 en Persona 4 Strikers zijn dus nog enkele dagen beschikbaar op de store van PlayStation.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.