Dwayne ‘The Rock’ Johnson werkt aan nieuwe verfilming van een game

Heel wat bekende mensen hebben iets met games. Of ze zijn zelf fan en gamen in hun vrije tijd, ze werken mee aan promo’s of spelen mee in verfilmingen van games. Wat betreft Dwayne ‘The Rock’ Johnson denken we bijvoorbeeld aan DOOM (2005).

Over de kwaliteit van die verfilming van DOOM gaan we ons hier niet uitspreken. Maar we raden jullie aan om hem te bekijken met een blinddoek… Rampage (2018) kunnen we dan weer wel aanraden.

Maar The Rock heeft ook iets met Xbox en dat is misschien interessant om mee te geven. In een interview laat hij namelijk weten dat hij druk in de weer is, met wat hij omschrijft als de verfilming van een bad ass game.

Hij zegt daar namelijk het volgende: “Ik kan je niet vertellen welke game we in het bijzonder doen, maar er zal dit jaar een aankondiging komen. We gaan een van de grootste, meest stoere games naar het scherm brengen – een die ik al jaren speel. Ik ben echt opgewonden om het naar fans over de hele wereld te brengen. Natuurlijk gaan we het goed doen voor onze gamer vrienden – maar eigenlijk gaan we gewoon een geweldige film maken.

Welke film? Dat is de vraag natuurlijk. Gears of War? Halo? Of zijn er andere bekende en iconische stoere kerels in games die wat op The Rock lijken? Voor Hitman lijkt hij ons wat ’t breed’.

We zijn alvast benieuwd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Dwayne ‘The Rock’ Johnson werkt aan nieuwe verfilming van een game

Reacties zijn gesloten.