Niets dan lovende woorden in nieuwe trailer voor Expeditions: Rome

RTS-spellen, en zeker turnbased, zijn niet dik gezaaid deze keer en dan als er dan eens eentje verschijnt die goed scoort dan is dat altijd goed nieuws. Ook voor Expeditions: Rome is dat het geval. De game is nog niet lang uit, maar kan op heel wat bijval en mooie reviews rekenen.

In Expeditions: Rome ben jij de speerpunt van Rome door je acties op het wereldtoneel, van de helderblauwe kusten van Griekenland tot de dichte bossen van Gallië. Bepaal hoe de mensen jou en Rome zullen zien. Ben jij iemand die kiest voor actie of ben je meer het sneaky type dat voor verraad en omkoping kiest?

Omarm je het politieke erfgoed van de Republiek, of baan je je een weg door de complexe politiek van de Romeinse Senaat? Elke keuze telt als je beslist over het lot van je legioen, je metgezellen, en van Rome zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)