Met 20 miljoen spelers had Halo Infinite de ‘grootste lancering’ in de geschiedenis van Halo

Halo Infinite Multiplayer

Halo Infinite is zonder twijfel een topper. Wederom een pakkende verhaallijn, aangevuld met een bugvrije en probleemloze multiplayer die absoluut plezant is om te spelen. Niet meer dan normaal dus dat de studio mooie cijfers kan voorleggen. (Ja, ik ben fan!)

In een tweet vandaag na Microsofts Q2 fiscaal jaar 2022 winstrapport, noemde het bedrijf Halo Infinite “de grootste lancering in de geschiedenis van de Halo franchise.” De huidige cijfers staan op 20 miljoen spelers.

En ze zijn ook eerlijk in die cijfers: “Natuurlijk is de context rond de [20 miljoen, best-in-series-history] cijfers dat Halo Infinite beschikbaar is op Game Pass (25M subs) en de multiplayer F2P is op alle platforms,” merkte Ahmad op. “Dat is echter precies de strategie voor Xbox first-party. Bereikt een breder publiek dan eerdere games, lange termijn monetisatie.

Anyway zeer de moeite, en ik ben sowieso al helemaal op schema met zowel de battle pass als de speciale vents.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)