Bikkelharde launch trailer voor Serious Sam: Siberian Mayhem

Serious Sam is geen pussy maar een bikkel, en dat levert meteen ook een bikkelharde launch trailer op waarin Sam bikkelhard te keer gaat. Als dat niet bikkelhard is, dan weet ik het ook niet meer.

Wist je trouwens dat Serious Sam: Siberian Mayhem begon als een ambitieus project van het Serious Sam community modding team Timelock Studio, en zo evolueerde naar een standalone uitbreiding onder leiding van Croteam?

Baan je een weg door uitgestrekte Russische landschappen in vijf gigantische nieuwe missies die zich afspelen langs Arctische kustlijnen, desolate bossen, verlaten dorpen en een ijzingwekkende spookstad.

Een nieuwe reeks gevaarlijke vijanden en eindbazen voegt zich bij de Horde, waaronder enkele van de meest geavanceerde en intimiderende wezens die de legendarische FPS-serie ooit heeft gezien. Maak gebruik van nieuwe wapens zoals de experimentele kruisboog of spring in voertuigen gaande van sneeuwscooters tot torenhoge mechs.

Sounds fun!

Serious Sam: Siberian Mayhem is nu beschikbaar exclusief op Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)