fbpx

Knappe gameplay trailer voor Life is Strange Remastered Collection

Life Is Strange: Remastered Collection

Square Enix serveert ons een sneak peak van 5 minuten van de in aantocht zijnde Life is Strange Remastered Collection.

Deze verzameling bestaat uit verbeterde versies van de eerste twee games in de serie. Dankzij verbeterde personagemodellen, verbeterde motion capture en meer komen de avonturen van Max en Chloe nog mooier en beter over op Google Stadia, Xbox One, PlayStation 4, GeForce Now en pc via Steam.
 
In de clip zijn de volgende verbeteringen zichtbaar:

  • Nu gerenderd in native 4K in Unreal 4, met een herzien belichtingssysteem.
  • Nieuwe en herziene 4K-ready personage-modellen die zijn opgebouwd uit meer polygonen en extra botten.
  • De animaties van alle personage-modellen brengen emoties beter tot uitdrukking. Ook de vormgeving van kapsels, tranen, verwondingen en andere details is verbeterd.
  • De tranen en uitdrukkingen van Max zijn gedetailleerder, met aangepaste gezichts-effecten.
  • De gezichtsuitdrukkingen en ooglijnen van Nathan en Chloe zijn vernieuwd. 
  • Nieuwe lipsync-animaties.
  • Nieuwe en bijgewerkte landschappen met betere reflecties en textures.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d