Het einde is in zicht voor Call Of Duty: Warzone zegt Dr Disrespect

Call of Duty Warzone

Het zijn momenteel geen glorieuze tijden voor Activision, en dan hebben we het hier over zowel Call of Duty: Vanguard als Warzone. Beide games kampen met heel wat technische problemen en het ziet er niet naar uit dat er snel beterschap op komst is.

Vraag is ook of Microsoft op dat vlak het zinkend schip nog zal kunnen redden. En of de game, tegen dat Activision eindelijk van Microsoft is, nog levensvatbaar zal zijn. Miljarden of geen miljarden.

Volgens de razend populaire en bij momenten controversiële streamer/YouTuber Dr Disrespect is het einde nabij voor Warzone. En zelfs Microsoft zal niet meer in staat zijn de meubelen te redden voegt hij er fijntjes aan toe.

Microsoft gaat je niet redden!” zegt hij. “Er is gewoon niets… niets! Er zijn zoveel problemen. Geen audio [bijvoorbeeld]. Dit spel zuigt. Je spel zuigt! Microsoft zal je niet redden. Dat zal het niet! Zelfs de motor van het spel is verouderd! Het is een wikkel, echt. Het spel is een wikkel! Holy sh*t, het is gedaan.

Ook heel wat andere streamers en fans hebben de voorbije weken en maanden hun ongenoegen geuit over de vele problemen bij Warzone, en Vanguard.

Nu de meesten onder ons weten allemaal dat Dr Disrespect graag om zich heen schopt en zelf al eens de regeltjes heeft overtreden. En als je als streamer populair wil blijven/worden dan kan je maar beter zelf in the picture staan.

Of hij dus gelijk heeft of niet laten we hier netjes in het midden. Feit is wel dat er dringend werk aan de winkel is voor de teams achter Warzone/Vanguard. Heel dringend!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)