Atari brengt volgende maand moderne versie van Breakout uit

Breakout Recharged Atari

Naast Pong en Tetris is Breakout voor mij een van de arcadeklassiekers. Het zenuwslopende heen en weer getik tussen het balkje dat jij controleert en de op het eerste zicht ondoordringbare muur van blokjes, is een van de eerste gaming herinneringen die ik heb.

Atari lijkt van deze nostalgietrip te willen profiteren en brengt begin februari Breakout: Recharged op de markt. Of hoe het succes van Tetris: Effect de mensen bij Atari lijkt wakker te hebben geschud.

De game beschikt uiteraard over nieuwe, moderne graphics en kan je zowel online als lokaal in multiplayer spelen. De visuals worden ondersteund met een soundtrack die geschreven werd door Megan McDuffee. Zij schreef al muziek voor games zoals Aeon Drive en River City Girls.

Breakout: Recharged is vanaf 10 februari te koop voor alle hedendaagse consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.