Elden Ring Taipei Game Show Preview toont nieuwe gameplay

Elden Ring, dat is nog een dikke maand wachten. Tenzij de pas opgedoken exploit in de Souls-reeks totaal onverwacht nog roet in het eten gooit…

Vandaag pakt Bandai Namco uit met nieuwe gameplay video die maar liefst 45 minuten duurt en opgenomen werd naar aanleiding van de Taipei Game Show. Als het ware een uitgebreide video preview als je het ons vraagt.

Producer Yasuhiro Kitao vertelt ons meer over het algemene ontwerp van het spel, van de open wereld en de verscheidenheid aan dungeons tot de vrijheid van de spelers om zich aan te passen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)