Maak kans op een exclusieve Rainbow Six Extraction gaming laptop van MSI

Ik heb gisteren weer veel te laat Rainbow Six Extraction gespeeld met Razer en Auron_Sagara. En het moet gezegd, het was weer super plezant en uitdagend. Maar het zou nog plezanter kunnen zijn op een Rainbow Six Extraction gaming laptop.

Nu wil het toeval dat Ubisoft er eentje wegschenkt! Hoe maak je kans?

Ubisoft geeft een exclusieve MSI gaming laptop (t.w.v. €2.049,00) weg, geïnspireerd door Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Ga met je React squad de strijd aan tegen de Archaeans in stijl!

De specificaties van de MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition A12UEZ-laptop zijn:

  • Uniek design geïnspireerd door Rainbow Six Extraction
  • CPU: Intel Core i7 12th gen
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 | 140Watt TGP
  • RAM: 32GB DDR4 (2x 16GB)
  • SSD: 1TB gen 4
  • Cooler: Coolerboost 5 | 2 fans, 6 heatpipes
  • Scherm: 15,6” QHD 165HZ DCI-P3

Hoe maak je kans?

  1. Koop vóór 28 februari 2022 een versie** van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction op de Ubisoft Store.
  2. Meld je vervolgens aan op de volgende website: https://store.ubi.com/nl/rainbow-six-extraction-contest.html.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)