Er zou een Fable of Gears of War remaster in ontwikkeling zijn

Gears of War

Fable en Gears of War zijn, samen met Halo, toonaangevend geweest voor Xbox. Bovendien zijn het drie van mijn favoriete licenties. Ik hoop dan ook dat er enige waarheid in dit verhaal zit.

Volgens bepaalde bronnen, waaronder Shpeshal_Nick van Xbox Era Podcast zou er van Fable of Gears of War een remaster in ontwikkeling zijn die in 2023 zou verschijnen.

De grootste kanshebber hier is volgens hem echter Gears of War. Die zou volgens Nick op dezelfde aanpak kunnen rekenen als Halo’s Master Chief Collection.

Wat betreft Fable 4, die game zou nog steeds in ontwikkeling zijn, dus zet Nick zijn centen in op Gears of War.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)