Overzichtstrailer vertelt je alles over Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends Arceus

Pokémonfans kijken reikhalzend uit naar de release van Pokémon Legends: Arceus. Deze titel ligt nu vrijdag in de rekken exclusief op Nintendo Switch.

Om je helemaal klaar te stomen heeft Nintendo een 6 minuten durende overzichtstrailer in mekaar gebokst.

Je avontuur speelt zich af in het uitgestrekte natuurgebied van de regio Hisui in een lang vervlogen tijd toen mensen en Pokémon zelden in goede harmonie samenleefden. Na verloop van tijd krijgt het gebied Hisui de naam Sinnoh, een regio die je wellicht goed kent.

In het midden van de regio Hisui torent Mount Coronet, aan alle kanten omgeven door gebieden met een andere omgeving. Elk gebied heeft zijn eigen rijke natuur en zijn eigen kenmerkende Pokémon-ecosysteem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)