The Walking Dead: Saints & Sinners krijgt een tweede hoofdstuk

Ik ben geen fan van VR maar wel van zombies, zowel in films en series als in games. Ben je echter wel fan van beide, dan ben je zeker bekend met Skydances VR-shooter The Walking Dead: Saints & Sinners. Deze krijgt er binnenkort een nieuw hoofdstuk bij.

Vandaag kondigde de studio namelijk aan dat hun The Walking Dead: Saints & Sinners, beschikbaar op PSVR, pc en Oculus Quest, er een nieuw hoofdstuk bijkrijgt.

Goed om weten is dat Chapter 2: Retribution een standalone hoofdstuk is, en dat je het origineel niet nodig hebt om te spelen. In Chapter 2 speel je nog steeds als The Tourist en krijg je ook nu weer te maken met hordes zombies. Die loop je deze keer tegen het rottende lijf in het French Quarter van New Orleans.

Nu is het nog wachten op een releasedatum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)