Nieuwe cinematic trailer voor skateboardgame OlliOlli World

OlliOlii World

In afwachting van een nieuwe SKATE of Tony Hawk game is er, naast Session, nog steeds OlliOlli World om onze honger naar de plank met vier wieltjes te stillen. Al is OlliOlli World wel een tikkeltje anders…

OlliOlli World volgt een groep kleurrijke personages in een wereld die bekend staat als Radlandia. Ze flippen, flowen, poppen en grinden tijdens hun zoektocht naar de mystieke skategoden. 
 
In deze gloednieuwe trailer komt Radlandia tot leven in al zijn majestueuze, kleurrijke, geanimeerde glorie. De ongelooflijke skatetracks, epische (en af en toe smakelijke) personages en ontzagwekkende wereld worden gevierd in deze verbluffende trailer. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)