Life is Strange: Remastered Collection voor Nintendo Switch uitgesteld

Slecht nieuws voor de eigenaars van een Nintendo Switch die 1 februari met stip hadden aanduidt in hun agenda.

Square Enix heeft via verschillende kanalen laten weten dat er meer werk nodig is om de Nintendo Switch-versie van Life is Strange: Remastered Collection af te werken. Daardoor dat deze versie pas later dit jaar verschijnen zeggen ze. Wanneer dat precies zal zijn, had de uitgever niet mee.

In de Remastered Collection zitten alle episodes van Life is Strange én Life is Strange: Before the Storm. Ook werden de graphics en animaties opgepoetst waardoor alles er een pak beter uit moet zien.

Gelukkig verschijnt de game nog wel zoals gepland op 1 februari voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.