Good guy Phil bevestigt: “Call of Duty wordt géén Xbox-exclusive”

Eerder deze week werden er enkele Japanners met een serieuze kater wakker; Microsoft bracht een bod uit op Activision Blizzard voor zo’n slordige 70 miljard dollar. Velen vreesden voor de exclusiviteit van enkele titels van de groep zoals bijvoorbeeld Call of Duty. Zou Microsoft mij, trouwe PlayStation-gamer sinds het eerste uur, opnieuw een loer lappen en een topgame exclusief voor hun platform beschikbaar stellen (yes, looking at you, Starfield)?

Gelukkig liet Phil Spencer in een Tweet weten dat Call of Duty-fans op beide oren kunnen slapen. Call of Duty wordt geen Xbox-/ of pc-exclusive! Meer zelfs, hij sprak vol lof over Sony en vindt dat de PlayStation een belangrijke rol speelt in de huidige industrie. Oprechte gevoelens van nonkel Phil of wordt hier de hand gereikt naar een eerste partnership? Hoe dan ook kunnen we Call of Duty blijven spelen op de PlayStation; als dat geen goed nieuws is om het weekend in te zetten!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

Eén opmerking over 'Good guy Phil bevestigt: “Call of Duty wordt géén Xbox-exclusive”'

  1. He also has the desire to put Game Pass on PlayStaion 🙂

    Ben benieuwd na alle vervulde contracten, net zoals bij de Zenimax deal. Deathloop & Ghostwire contracten werden ook nageleedfd maar Starfield zelf is al exclusief, een tittel waar ook Sony op aasde. CoD had meestal exclusieve dingen op PS …Ik lees het als, Geven & Nemen van beiden kanten mocht het multiplatform blijven (net als alle Bethesda Legacy titels). Na 2024 waarschijnlijk een ander verhaal …

Reacties zijn gesloten.