LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt release datum én nieuwe gameplay trailer

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

Het wachten is voorbij! De nieuwe LEGO Star Wars game werd het eerst in 2019 aangekondigd. De fans wachten met andere woorden al enkele lichtjaren op The Skywalker Saga. We zijn drie maanden verwijderd van de effectieve release, Warner Bros. en TT Games hebben nu bevestigd dat Lego Star Wars: The Skywalker Saga op 5 april zal verschijnen.

De nieuwe trailer geeft een overzicht van de verschillende gameplayelementen van de game, die alle negen Star Wars-films behandelt. Spelers kunnen daarbij zelf de trilogie kiezen waar ze doorheen spelen.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga laat je de ruimte doorkruisen met behulp van een kaart van The Galaxy op je holoprojector om zo je route door de saga uit te stippelen, waarbij je gaandeweg planeten kan ontgrendelen om te verkennen. Tijdens de ruimtereis kan je iconische gevechten aangaan met vijandelijke schepen en legendarische voertuigen besturen, zoals de Millennium Falcon, Imperial TIE fighters, Rebel X-wings.

Door planeten te verkennen krijg je Kyber Bricks, die kan je gebruiken om nieuwe functies en verbeterde vaardigheden vrij te spelen voor de verschillende classes waaronder Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid, and Protocol Droid.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt 5 april voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.