EPOS Sennheiser verlaagt tijdelijk de prijs van hun Game One en Game Zero headsets

Een goede gaming headset is super belangrijk. Toch als je optimaal wil genieten van de audio in de games of online bij de pinken wil blijven in shooters. Nu gelukkig is er aan headsets geen gebrek op de markt dezer dagen.

Welke de beste is, dat laat ik in het midden. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur of noden natuurlijk, en natuurlijk budget. Zelf heb ik voor pc een EPOS Sennheiser GSP 370, terwijl ik voor mijn PlayStation en Xbox trouw bleef aan de headsets van zowel PlayStation als Xbox.

Gamers die van plan zijn een EPOS Sennheiser te kopen, die kunnen dat misschien nu doen want het bedrijf heeft de prijs van twee van hun headsets tijdelijk verlaagd.

EPOS heeft de GAME ONE en GAME ZERO gamingheadsets tijdelijk in prijs verlaagd. Beide headsets zijn met € 50,- korting te verkrijgen via eposaudio.com.

De GAME ONE is een open akoestische gaming headset voor lange gaming sessies waarbij je je hoofd cool houdt. Hij is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een gevoerde hoofdband en zachte oorkussens voor extra comfort.

De GAME ZERO is een gesloten akoestiek headset, uitermate geschikt voor competitieve gamers. Hij biedt perfecte geluidskwaliteit voor uitzonderlijk realisme. De gesloten oorkussen zorgen dat spelers zich kunnen concentreren op elk audiodetail en daarmee het maximale uit hun game prestaties kunnen halen.

EPOS | SENNHEISER GAME ONE en GAME ZERO gamingheadsets zijn tot eind volgende week voor 129 euro verkrijgbaar via eposaudio.com.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)