Dying Light 2 komt zes maanden later op Switch

dying-light-2-stay-human-trailer

Begin volgende maand ligt Dying Light 2 in de rekken. Normaal was het de bedoeling dat dit op alle platformen zou zijn, maar er valt er dus eentje uit de boot. En dat is slecht nieuws voor Switch gamers.

Techland heeft namelijk het bericht de wereld ingestuurd dat de Switch-versie van hun zombietitel maar liefst zes maanden later zal verschijnen.

Techland geeft hier niet echt een verklaring voor, maar het is waarschijnlijk omdat de Nintendo Switch-versie van Dying Light 2 cloudgebaseerd is. Net als Assassin’s Creed: Odyssey en Resident Evil 7 wordt Dying Light 2 naar je console gestreamd. Je hebt dus met andere woorden een stevige internetverbinding nodig om te spelen.

Iets wat in het geval van Nintendo niet eenvoudig is, zeker als je on the go wil spelen. We weten immers allemaal dat Nintendo’s online gebeuren niet echt optimaal werkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)