Gratis game Yu-Gi-Oh! Master Duel nu speelbaar

Het krijgen van games is voor iedereen plezant, zeker als dit onverwachts uit de hoek komt. Gisteren maakte Konami bekend dat ze de free-to-play game Yu-Gi-Oh! Duel Masters uitbrengen.

De game is een competitieve PvP-game, waarin de kaarten van de Yu-Gi-Oh! Trading Card game centraal staan. Je kan het opnemen tegen de A.I. van de game of als je denkt dat je klaar bent voor het echte werk, kan je het opnemen tegen mensen over de ganse wereld.

Yu-Gi-Oh! Master Duel bevat meer dan 10.000 kaarten die je kan verzamelen en gebruiken in je strijd naar de eeuwige roem. Konami wil zich met deze game ook toespitsen op de eSports-toernooien.

De game ondersteund cross play en cross progression. Spelers kunnen via in-game currency of echt geld nieuwe kaarten ontgrendelen. Wat de game ook bijzonder maakt is het feit dat het 4K assets bevat, zodat de kaarten enorm gedetailleerd en goed leesbaar zijn.

Nu zou je denken dat dit soort games ideaal is voor te spelen op mobiele apparaten, maar schijn bedriegt. De game is eerst speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Later verschijnt de game dan op IOS en Android.

Echter zullen we in België op onze kin mogen kloppen, want door de befaamde lootboxwet, waardoor dit type games onder de kansspelen vallen, zal deze game niet beschikbaar zijn in ons land.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

2 gedachten over “Gratis game Yu-Gi-Oh! Master Duel nu speelbaar

Reacties zijn gesloten.