Bekijk nu jouw PlayStation Wrap-up van 2021

PlayStation

Benieuwd hoeveel uren je als PlayStation-gamer geïnvesteerd hebt in je favoriete hobby? Ontdek dan nu jouw statistieken in de PlayStation Wrap-up van 2021.

Net zoals vorig jaar geeft de Wrap-up een mooi overzichtje van hoeveel uren je in totaal gamede op PlayStation, ongeacht of dat op een PlayStation 4 of PlayStation 5 was. Daarnaast krijg je een mooie top vijf van meest gespeelde games, een totaal van het aantal trophies die je vergaarde en het aantal games die je via PlayStation Plus claimde.

Benieuwd naar jouw statistieken? Surf dan snel naar wrapup.playstation.com.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.