Bloederige trailer laat ons kennis maken met Netflix serie Vikings: Valhalla

vikings-valhalla-trailer

Pak je strijdbijl en bereid je voor op wat plunderingen! Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Vikings: Valhalla, de langverwachte spin-off van Vikings. Honderd jaar na Ragnar Lothbrok en zijn zonen zullen we in Vikings: Valhalla terug bloedstollende avonturen van de Vikingen kunnen volgen.

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de avonturen van beroemde Vikingen uit de geschiedenis – ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

De strijd tussen de Vikingen en Engeland staat in deze serie nog steeds centraal. Onderling komen de Viking clans ook niet al te goed meer overeen waardoor alles uit elkaar begint te vallen. De drie bovengenoemde personages beginnen aan een nieuw avontuur en als één van die namen een belletje doet rinkelen, weet je waar ze voet aan wal zullen zetten.

Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari 2022 beschikbaar op Netflix.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.