Battlefield 2042 krijgt een nieuw scorebord in februari

Battlefield 2042

Een van de redenen waarom ik het niet plezant vond om Battlefield 2042 te spelen was het ontbreken van een deftig scorebord. Ik wil namelijk na elke match graag zien hoe ik gepresteerd heb. Daar komt volgende maand gelukkig verandering in.

DICE heeft laten weten dat het een nieuw scorebord zal introduceren voor Battlefield 2042. Dit met update 3.3 die voorzien is voor volgende maand.

Zo zouden we op dit scorebord, waarvan je hieronder een WIP-beeld te zien krijgt, meer informatie krijgen dan de informatie die momenteel in het spel beschikbaar is.

Verder werkt het team aan het verbeteren van de prestaties waaronder ook enkele aanpassingen in het matchmaking systeem. DICE zal ook enkele veranderingen aanbrengen in de XP die je in Portal ontvangt. Zo zal Update 3.2 meer servers en gametypes mogelijk maken om vooruitgang te boeken op Mastery en Weekly Missions.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)