The Crew 2 Season 4 Episode II: The Contractor nu beschikbaar

The Crew 2 Season 4 Episode 2: The Contractor is nu via een gratis update beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Ubisoft Store en de Epic Games Store.

Na een reis door Amerika’s meest iconische steden om missies te voltooien voor Marco’s Cab, Diamond Limousine en Rocket Co, staat spelers hun een nieuwe uitdaging te wachten. In de tweede episode van The Contractor verkennen spelers de wildste plekken van de Verenigde Staten door leveringen uit te voeren voor twee gloednieuwe bedrijven: Intrepid Outdoor, gespecialiseerd in het leveren van kampeeruitrusting, en US Wildlife Watchers, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de bescherming van dieren en hun herintroductie in de natuur.

Season 4 Episode 2: The Contractor bevat een gloednieuwe Motorpass met exclusieve voertuigen zoals de Koenigsegg Gemera Outclassed Edition (Hypercar), de Land Rover Defender V8 Works Intrepid Outdoors (Rally Raid), de Hummer H1 Alpha US Wildlife Watchers (Rally Raid) en een gloednieuwe creatie van het Ubisoft Ivory Tower-team, de Creators Hunter 51 (Rally Raid).

Naast de Motorpass gaat Season 4 Episode 2: The Contractor verder met het maandelijks uitgeven van nieuwe gratis auto’s waardoor spelers de straten nu direct onveilig kunnen maken met onder andere de Chevrolet Silverado Intrepid Outdoors (Rally Raid) of de Ariel Atom (Street Race). Aanvullende voertuigen, rooftops, smokes, tires, underglows en window tints zijn in de loop van het seizoen beschikbaar.  

Daarnaast is het seizoen aangevuld met vele nieuwe Live Summits, de welbekende PvP-toernooien. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)