Kalypso kondigt Matchpoint – Tennis Championships aan

Matchpoint Tennis Championships

Wat betreft games rond tennis is het sinds 2K Sports Top Spin triestig gesteld… De volgende die het eens wil proberen is Kalypso, en dat met hun pas aangekondigde Matchpoint – Tennis Championships.

De aankondigingstrailer biedt een eerste blik op de tennissimulator, die focust op realistische scenario’s en overtuigende reacties van spelers in de wereld van tennis.

Door gebruik van de juiste tactieken, intelligente positionering van je speler en de authentieke balbewegingen die een centrale rol spelen in de gameplay, kunnen we ons een weg spelen naar de top van de tennistoernooien en competities van over de hele wereld.

Geavanceerde animaties van personages en ongekende controle over spelers komen samen in Matchpoint – Tennis Championships, wat leidt tot realistische rally’s waarin elke zwaai met het racket telt.

Als moderne tennisgame, biedt Matchpoint – Tennis Championships een dynamische en meeslepende game-ervaring met een uitgebreide career-mode en uniek rivalry-systeem. Bij de release zijn 16 beroemde tennissterren aanwezig in Matchpoint – Tennis Championships. Van de huidige nummer twee in het wereldklassement Danill Medvedev – tot andere spelers uit de top tien zoals Garbine Muguruza, Andrey Rublev, Casper Ruud en Hubert Hurkaczs.

Andere beroemde spelers  komen ook beschikbaar, waaronder Nick Kyrgios, Benoit Paire, Heather Watson, Hugo Gaston, Madison Keys, Victoria Azarenka, Carlos Alcaraz en Pablo Carreno Busta.

Uit het persbericht kunnen we niet afleiden hoe het met toppers als Nadal, Federer, Djokovic of Goffin (al mag je die laatste niet meer bij de toppers rekenen natuurlijk).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)