Final Fantasy Hentai-filmpje met Tifa Lockhart speelt op achtergrond tijdens Italiaanse senaatszitting

We doen het allemaal dezer dagen. En dan heb ik het niet over het bekijken van Hentaifilmpjes maar wel over meetings via Zoom, Teams of andere moderne communicatiemiddelen. Maar soms kan het al eens foutlopen. Dat is ook wat de Italiaanse senaat tijdens een zitting ondervond…

Tijdens een zitting kregen de aanwezigen een Hentaifilmpje te zien en te horen met daarin Final Fantasy’s Tifa Lockhart. Ongeveer een half uur na het begin van de regeringsvergadering, tijdens de introductie van Giorgio Parisi, een van de Nobelprijswinnaars voor natuurkunde van vorig jaar, werd de uitzending van de senaat plotseling onderbroken door onofficiële Final Fantasy-porno met Tifa Lockhart.

Het filmpje duurde zo’n dertig seconden, terwijl het geluid nog langer aanhield toen presentatrice en senator Maria Laura Mantovani verwoede pogingen deed om het uit te zetten. De Zoom call werd zowel live als op afstand bijgewoond, en hoewel sommigen hackers de schuld geven, kan niemand meer duidelijkheid geven rond het incident.

Tot overmaat van ramp werd de vergadering live gestreamd naar zowel Facebook als het Italiaanse equivalent van C-SPAN. Hoewel de clip verwijderd is van de officiële VOD, doet hij nog steeds de ronde online.

Ik kijk al uit naar de volgende zitting van onze corona ministers en hun overlegcomité want die mannen kunnen best ook wat peper en zout gebruiken… (remember die fameuze Powerpoint-presentatie)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)