NPC’s staan centraal in 20 minuten durende nieuwe Elden Ring gameplay

Elden Ring

Of Elden Ring iets voor mij is? Na mijn traumatische ervaringen met Demon’s Souls, Dark Souls en Bloodborne zou ik daar sterk aan twijfelen. Maar dat is net het coole aan de hele zaak, dat wat je nieuwsgierig maakt, en intrigeert, dat wil je zeker proberen. Al zal ik wel de reviews van onze experten afwachten.

Voor de game in ons midden is, serveren we jullie graag nog eens wat gameplay beelden, namelijk meer dan 20 minuten.

De beelden zijn afkomstig van YouTuber Xolara die ze opnam tijdens de laatste Gesloten Netwerk Test, en laat enkele van zijn NPC’s zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)