Dit is de nieuwe lading Game Pass games voor januari

Xbox Game Pass Logo

Even bekomen van al het nieuws rond de overname van Activision Blizzard door Microsoft. Die laatste heeft de games die de komende dagen naar Xbox Game Pass komen bekendgemaakt. Een deel van de games is nu al beschikbaar, een ander deel staat vanaf 20 januari op de Game Pass.

De nieuwe games voor de tweede helft van de line-up voor januari zijn aangekondigd op de officiële website van Microsoft.

Met onder andere Danganronpa Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, een anime-achtig visueel avontuur waarin je moet ontsnappen uit de klauwen van een psychotische beer genaamd Monokuma. Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, een game waarin je samen met andere Operators de wereld moet redden van een buitenaardse dreiging. En de Hitman Trilogy, een bundeling van IO Interactive’s reboot van de stealth game, inclusief de aankomende Hitman 3.

Hieronder de volledige lijst:

  • Danganronpa Trigger Happy Havoc Anniversary Edition
  • Death’s Door
  • Hitman Trilogy
  • Nobody Saves the World
  • Pupperazzi
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction
  • Windjammers 2
  • Taiko No Tatsujin
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Deluxe

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.