Cuphead-animatiereeks vanaf 18 februari te zien op Netflix

Cuphead

Als er naast de Soulslike games nog één game is die ik me herinner als aartsmoeilijk, dan is dat zeker en vast Cuphead. Binnenkort krijgt de serie ook een animatiereeks op Netflix. Gelukkig moeten we dan enkel maar kijken en genieten.

In de serie spelen de stemacteurs Tru Valentino en Frank Todaro de hoofdrollen als respectievelijk Cuphead en Mugman, en Wayne Brady als King Dice.

In de trailer zien we hoe Cuphead en zijn naieve broer Mugman in de problemen komen door onder andere een bezoekje te brengen aan de “Carnevil”. Ze krijgen te maken met de Duivel en King Dice, maar ook met vrienden als Ms. Chalice (uit de aankomende Delicious Last Course DLC), Elder Kettle en een vreemde winkelier.

Zoals gezegd vanaf 18 februari te bekijken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)