WRC 10 verschijnt op 17 maart op Nintendo Switch

WRC 10

WRC 10 is reeds een poosje beschikbaar op pc en consoles, maar jammer genoeg voor de fans niet op alle consoles. Hoog tijd dus dat ook de Nintendo Switch een eigen versie krijgt, en dat op 17 maart 2022.

NACON en KT Racing Studio kondigen aan dat hun WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship, dus op 17 maart verschijnt voor Nintendo Switch.

De anniversary-editie van WRC, die meteen ook het 50-jarige bestaan van de competitie viert, is volgepakt met nieuwe features en sensaties, waaronder de historische mode die spelers 23 evenementen opnieuw laat beleven die bepalend waren voor de geschiedenis van het kampioenschap. 

De populaire Career Mode is ook aanwezig in de Switch-versie, inclusief de toegevoegde livery-editor en de mogelijkheid je eigen team te creëren. Spelers kunnen nu hun eigen kleuren toevoegen aan de kampioenschapswagens, die zijn gebaseerd op ongeveer 30 voertuigen uit de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC-categorieën, maar ook de historische wagens in de game, naast de 52 officiële teams van het 2021-seizoen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)