Kingdom Hearts-titels komen op 10 februari naar de Nintendo Switch via de cloud

Als startschot voor de viering van de 20e verjaardag van Kingdom Hearts, maken Square Enix en Disney vandaag bekend dat fans nu vier populaire Kingdom Hearts-titels kunnen pre-orderen die op 10 februari via de cloud naar de Nintendo Switch komen.

Het betreft de cloud-versies van KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX, KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) en de alles-in-een-verzameling KINGDOM HEARTS series collection for Cloud.

Bij de aanschaf van KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC), als opzichzelfstaande titel of via de alles-in-een-verzameling, ontvangen spelers de Advent Red Keyblade om in die verzameling te gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)