Gratis Chernobylite content-update Monster Hunt nu beschikbaar op consoles

Chernobylite

Fans van games als Fallout of andere titels met een post-apocalyptisch tintje die moeten Chernobylite zeker eens proberen. Vandaag is daar het goede moment voor trouwens want de gratis content-update is nu ook beschikbaar op consoles. Op pc was dat reeds het geval.

Wat mag je nu verwachten van deze gratis update die door het leven gaat als Monster Hunt. Wel, zoals de titel het aangeeft alvast drie nieuwe monsters om je tanden op stuk te bijten.

Monster Hunt voegt drie nieuwe monstertypen toe aan de dodelijke reeks uitdagingen die op je wachten in de Zone, de zwaarste die je tot nu toe zult tegenkomen. Elk monster heeft zijn eigen unieke vaardigheden, dus je moet goed voorbereid zijn als je wilt overleven.

Daarnaast is ook de betalende update, genaamd Autumn Dread,beschikbaar op Xbox vanaf 18 januari en op PlayStation vanaf 25 januari. Daarnaast kunnen consolegamers Chernobylite updaten met een ‘megapatch’ die de mechanica van de Black Stalker verbetert op basis van feedback van spelers, en andere fixes en tweaks bevat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)