343 Industries kondigt prijsveranderingen aan voor Halo Infinite microtransacties

Halo Infinite

Free-to-play games gaan vaak hand in hand met microtransacties. Halo Infinite vormt hier geen uitzondering op. En in verband met deze microtransacties heeft 343 Industries goed nieuws.

Via Twitter heeft head of design bij 343 Industires, Jerry Hook, bevestigd dat de prijzen van verschillende items uit de Halo Infinite shop zullen wijzigen en dat er ook individuele items aangekocht kunnen worden die voorheen enkel via een bundel beschikbaar waren. Deze wijzigingen komen er na massale feedback van de spelers.

In een vervolgtweet kondigt Hook ook aan dat vanaf morgen (18 september) de shop van week tot week zal veranderen en dat ze zich bij 343 Industries zullen richten op prijsverlagingen over de hele linie en het aanbieden van individuele items buiten bundels.

Er zal voor de rest van het nieuwe seizoen dingen uitgeprobeerd worden zodat ze bij 343 Industries dingen kunnen blijven verbeteren voor de toekomst. Er wordt gevraagd om feedback te blijven geven.

Een heel gamervriendelijke zet als je het mij vraagt!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.