EA plooit en brengt Battlefield 2042’s Rush Mode terug

Battlefield 2042

Vorige week heb ik Battlefield 2042 twee volle dagen gespeeld tijdens de Free Play Days van Xbox. En buiten de Rush Mode vond ik er niet veel aan. Geen leaderboards vond ik nog het ergste om eerlijk te zijn. En nu snap ik waarom de fans gek zijn van Portal en Rush.

En dat is het vreemde… De Rush Mode is razend populair onder de spelers, en was meteen ook mijn favoriet. Maar toch besloten DICE en EA om net die modus uit de speellijst te verwijderen. Dit tot groot ongenoegen van de fans…

Maar kijk, EA en Dice hebben besloten om de Rush Modus terug te brengen zodat iedereen er weer kan van genieten. De enige vraag die ik me stel is of dit de game nog zal kunnen redden. Blijkt namelijk dat zelfs Battlefield 1 op dit moment populairder is dan Battlefield 2042.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)