Battlefield 2042 cheat makers stoppen omdat er bijna geen spelers zijn

Dit is een nieuwtje waar een mens enerzijds blij van wordt, en anderzijds triest. Triest omdat EA het gepresteerd heeft om een veelbelovende en met veel bombarie aangekondigde game jong te doen sterven, en anderzijds blij omdat cheat makers er geen centen zullen aan verdienen.

De ontwikkelaar van de Battlefield 2042 cheat software heeft besloten om ermee te stoppen omdat er niet genoeg spelers zijn die hun software kopen, en ook omdat de cheats door de problemen in het spel niet eens werken voor degenen die de game nog steeds spelen.

Ons aller vriend Tom Henderson deelde een screenshot van een ontwikkelaar van cheatsoftware waarin staat dat ze hun diensten zullen staken. Dit is te wijten aan “het voortdurende prestatieprobleem van het spel dat de cheat beïnvloedt en dat de meeste mensen hun abonnement niet meer gebruiken omdat het spel op sterven na dood is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)