NBA 2K22 Seizoen 4: Hunt 4 Glory begint vandaag

Vandaag start Seizoen 4 in NBA 2K22. Ervaar de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, samen met nieuwe muziek toegevoegd aan de soundtrack in samenwerking met Warner Records en veel nieuwe content en updates in de speltypen MyCAREER, MyTEAM, en The W*.

NBA 2K22 Seizoen 4: ‘Hunt 4 Glory’ richt zich op het killersinstinct van een speler en laat zien hoe onverschrokken Dwyane Wade en Candace Parker zijn en hoe goed ze het oog van de tijger kunnen gebruiken op het veld. Dat de feestdagen voorbij zijn, betekent niet dat de cadeaus moeten stoppen. Seizoen 4 stelt spelers in staat om hun eigen glorie te ontdekken en het volgende te ervaren:

  • MyCAREER introduceert nieuwe Level 40-beloningen, waaronder Jumpshot-animatie, een kunstig gemaakte Victor Solomon Kintsugi-bal, Hunt 4 Glory Varsity Jacket, Artcamo Go-Kart en een speciaal Hunt 4 Glory-pak, en de eerste mogelijkheid om de Legend-status te claimen voor spelers die Level 40 hebben bereikt in vier verschillende Seizoenen. Bekijk ook de vernieuwde Affiliatievelden, nieuwe quests en meer;
     
  • MyTEAM biedt de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, de nieuwe MyTEAM Diamond Coach Candace Parker, Galaxy Opal Yao Ming Level 40 beloning, de terugkeer van de Heat Check collectie, en nog veel meer;
     
  • The W* biedt vier beloningsniveaus, met het Hall of Fame-niveau met coaches Becky Hammon en Dawn Staley die spelers de kans geven om de basis van hun spel te verbeteren;
     
  • ‘First Fridays’ bevat dit seizoen een aantal topnummers van Warner Records-artiesten, waaronder ‘WATCH ME’ van Bktherula, ‘Black Illuminati (feat. Jadakiss)’ van Freddie Gibbs, ‘Draft Kings’ van Fresco Trey, ‘Jumpin (feat. Polo G)’ van NLE Choppa, ‘Fast (Motion)’ van Saweetie, en meer. Check de nieuwste muziek in de game op de soundtrack en in Club 2K. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)