fbpx

God of War (pc) ziet er fenomenaal uit op een ultrawide scherm

God Of War Ragnarök

God of War was een topper op console en ook op pc mag je God of War gerust omschrijven als een meesterwerk. Als je van plan bent om de game te spelen op pc, en je ook een ultrawide scherm hebt, dan moet je dat zeker doen.

Onderstaande trailer laat namelijk zien hoe God of War eruitziet op een ultrawide scherm, en de gelukkigen die zo’n scherm in huis hebben, die mogen duim en vingers aflikken en een bakje bij de hand houden om hun kwijl op te vangen.

Check hier onze God of War pc-review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: