Sniper Elite 5 speelt zich deels af op een locatie dat geïnspireerd is door Guernsey

Vorige maand werd Sniper Elite 5 aangekondigd, er werd al heel wat informatie vrijgegeven omtrent de game. Nu is er een locatie onthuld waar je als getrainde sniper de ene headshot na de andere kan scoren.

We zullen ons beste Frans naar boven moeten halen, want Sniper Elite 5 zal zich voornamelijk afspelen in Frankrijk. Toch zal je op een bepaalt moment in de game een eiland bezoeken dat is geïnspireerd door Guernsey.

Het eiland hoort bij het Verenigd Koninkrijk, maar ligt dichterbij Frankrijk dan Engeland. Wie in het echte leven deze plaats wil bezoeken, zal enorm veel kans maken om restanten van de Tweede Wereldoorlog te spotten.

Deze informatie werd medegedeeld door een lokale krant Guernsey Press. Ze hadden gezien dat er heel wat mensen specifieke foto’s en dergelijke aan het maken waren op het eiland. Onder andere gebouwen, bunkers en andere interessante dingen van de Tweede Wereldoorlog waren opvallend belangrijk voor deze mensen. De krant deed natuurlijk hun werk en achterhaalde dat deze mensen werknemers van ontwikkelaar Rebellion waren.

Sniper Elite 5 komt uit in 2022 en zal speelbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X en pc. De game zou bij release beschikbaar zijn op de Game Pass.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.