Sniper Elite 5 komt in 2022 naar PS5 en Xbox Series X

Sniper Elite 5

Wat is er meer relax dan door het struikgewas te kruipen of achter een muurtje te schuilen om dan den Duits een kogel door zijn kop te jagen? En daarna nog eens lekker na te genieten van je schot langs de X-ray killcam?

Ik ben zelf een gropte fan van de Sniper Elite-reeks en dit nieuws klinkt als muziek in mijn oren: we krijgen een Sniper Elite 5 in 2022. Dat heeft ontwikkelaar Rebellion bevestigd via een aankondigingstrailer.

Deze keer neemt de game ons mee naar Frankrijk tijdens WOII. Jouw missie is om in vijandelijk gebied te infiltreren, alle hoge officieren te doden en de waarheid achter “Operation Kraken” te ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)