Bizarre sfeervolle first-person adventure game Scorn komt in oktober 2022

Iedereen die al eerdere trailers gezien heeft van Scorn vraagt zich ongetwijfeld af wat er ons te wachten staat in deze bizarre nachtmerrie-achtige biomechanische universum. Volgend jaar in oktober weten we het want dan verschijnt deze game op pc en consoles.

De aankondigingstrailer, die werd onthuld op de Xbox Showcase, beloofde alvast heel wat rare toestanden, soms zelf misselijkmakend en uiterst bizar. Er staat ons ongetwijfeld een heel speciale ervaring te wachten.

Hieronder alvast een nieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)