Wat als Mr Bean te zien was in Cyberpunk 2077 en niet Keanu Reeves?

Zelf ben ik een grote fan van Rowan Atkinsons typetje Mr Bean. Blijkbaar ben ik niet de enige. Zo stelde YouTuber eli_handlke_b zich de vraag wat het zou geven als Mr Bean zou meespelen in Cyberpunk 2077. Lachen dus!

Zelf moet ik Cyberpunk 2077 nog steeds beginnen maar laat dat de pret niet drukken. Eli ging op zoek naar de grappigste moves van Mr Bean en verwerkte ze in een coole, en vooral grappige Cyberpunk 2077-trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)