Bereid je voor op de release van Peacemaker met de officiële playlist

Peacemaker

Vanaf 14 januari kunnen we, hier in België via Streamz, genieten van The Suicide Squad spin-ff Peacemaker bekijken. John Cena kruipt opnieuw in de huid van deze actieheld en ook regisseur James Gunn is opnieuw van de partij.

Om ons alvast warm te maken voor de serie, is de officiële playlist vrijgegeven via Spotify. En ook hier bewijst Gunn dat muziek voor hem een erg belangrijke rol speelt, net zoals dat het geval is met zijn Guardians of the Galaxy-films. Opnieuw krijgen we heerlijke 80’s rock voorgeschoteld.

Of Peacemaker een oorverdovend succes wordt, valt nog af te wachten. Maar daarover kan je alvast vanaf 14 januari je eigen oordeel vellen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.