Halo Infinites Cyber Showdown-event start volgende week

Nu het Fracture: Tenrai-event er bijna opzit, is het tijd voor de fans, waaronder ikzelf, om uit te kijken naar het volgende in-game event. En dat krijgen we volgende week geserveerd.

Op 18 januari gaat namelijk het Cyber Showdown-event van start, en ook daar valt er weer heel wat vrij te spelen voor de fans.

Dat is toch wat leaker HaloNoticiasMX beweert. Cyber Showdown is het volgende event voor Halo Infinite, en loopt 18 tot 31 januari. Qua rewards voor dit, los van de betalende battle pass staande gratis tien levels durende event zijn een overwinningspose, twee helm attachments, twee profiel backdrops, wapen charm, vizier kleur, AI kleur, en kleur coating voor zowel armor en wapens.

Ik heb er alvast zin in!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)